-44%

Herbal Candle - Take Your Time - Amethist

Artikel 2 van 11
€ 12,50 € 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Take Your Time is een geurkaars, gemaakt met de bedoeling na te denken over een moment voor jezelf, de samenleving kan druk, ontspannen zijn en voor jezelf zorgen is dan ook erg belangrijk. Deze handgemaakte vegan en dierproefvrije geurkaars bevat een edelsteen die je na het branden van deze heerlijke kaars mee kunt nemen! 

Take Your Time bevat een mix van lavendel, wierook en geranium. De edelsteen in deze kaars is amethist. Als topping kozen we voor lavendel, rozenbottel en vanille.

Het blik kan heet worden, zorg dus altijd voor een stabiele en veilige ondergrond bij het branden van de kaars. De kaars heeft ca. 35 branduren. Met de hand gegoten met sojawas. Deze kaars is handgemaakt en kan dus iets afwijken van de getoonde foto's. 

Werking edelsteen

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Sterrenbeeld

Vissen & Waterman

Chakra

Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel