-44%

Herbal Candle - Keep Me Energized - Carneool

Artikel 4 van 11
€ 12,50 € 6,95 (inclusief btw)

Keep Me Energized is een geurkaars, gemaakt met de bedoeling om jou een heerlijke boost energie te geven. De kaars heeft een sterke en verfrissende geur, dankzij de verse kruiden. Deze handgemaakte veganistische en dierproefvrije geurkaars bevat een edelsteen die je na het branden bij je kunt dragen.

Keep Me Energized bevat een mix van eucalyptus, rozemarijn, tijm, lavendel, helicryse en melisse. Het kristal in deze kaars is een carneool. Als topping kozen we voor munt, rozemarijn, lavendel en melisse.

Het blik kan heet worden, zorg dus altijd voor een stabiele en veilige ondergrond bij het branden van de kaars. De kaars heeft ca. 35 branduren. Hand gegoten met soja was. Deze kaars is handgemaakt en kan dus iets afwijken van de getoonde foto's.

Werking edelsteen

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Sterrenbeeld

Ram, Kreeft, Leeuw & Maagd.

Chakra

Heiligbeenchakra (2e)

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel