Bedenktijd

 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder naar keuze.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele (geleverde) staat aan Gifts by Baab geretourneerd worden. Mocht het product meer beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product opnieuw te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak deze bij een retour dus met zorg. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@giftsbybaab.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering

 

Gepersonaliseerde producten welke op aangeven van koper speciaal zijn gemaakt.

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel