Edelsteen Cadeau

Wil je iemand een steuntje in de rug geven? Dan kun je deze intentie beter overbrengen door een edelsteen cadeau te geven dan alleen een kaartje te sturen. Een kaartje sturen is vaak al een kleine attentie. Maar wanneer je een edelsteen cadeau geeft, wil je dat de ontvanger ook kan profiteren van de werking van de edelsteen. Een edelsteen kan extra liefde, geluk of veiligheid bieden. Bij Gifts by Baab vind je veel edelstenen in de vorm van sieraden of kaarsen die ieder een andere werking hebben op de ontvanger. 

Bekijk ons aanbod

Edelsteen Cadeau

 

 

 

 

 

 

 

Een edelsteen cadeau met unieke werking

In onze webshop kun je naast een giftbox kopen, ook terecht voor een cadeautje voor door de brievenbus of voor edelstenen. Onze edelstenen hebben ieder een andere en unieke werking. Als gever van de edelsteen of het sieraad met de edelsteen, gun je de ontvanger de werking van de steen. Welke edelsteen je nodig hebt, kun je vaak bepalen aan de hand van de situatie van de ontvanger van je edelsteen cadeau. Worstelt iemand die je kent met een ziekte? Dan kun je hier een passende edelsteen bij geven. Deze steen zal dan een bepaald effect kunnen afgeven waardoor herstel bevorderd kan worden en de ontvanger rust kan ervaren. Wij verwerken de edelstenen met de juiste werking voor de situatie of ontvanger in een sieraad of in een kaars. 

Artikelen in sale

 

Doe een edelsteen cadeau op basis van sterrenbeeld

Is er geen specifieke situatie waarin je iemand steun wilt geven? Ook dan kun je een edelsteen cadeau geven. Specifieke edelstenen zijn namelijk gericht op bepaalde sterrenbeelden. Wanneer je het sterrenbeeld van de ontvanger weet kun je een bijpassende edelsteen uitzoeken. Zo kun je vaak uit een handvol passende edelstenen kiezen en wordt de keuze makkelijker. De edelstenen ondersteunen mensen met een bepaald sterrenbeeld op een unieke manier. Een edelsteen kan namelijk verband houden met de heersende planeet van het sterrenbeeld of mogelijke ondersteuning bieden in het uitleven van je zielsmissie. Door een edelsteen cadeau te geven op basis van iemands sterrenbeeld kun je algemene ondersteuning bieden in iemands leven.

Meer over ons

 

Vragen over ons edelsteen cadeau?

De edelstenen van Gifts by Baab kunnen de ontvanger een steuntje in de rug bieden of een ander effect geven dat je graag aan de ontvanger meegeeft. Je kunt een edelsteen cadeau kopen in de vorm van een steen, sieraad of kaars. Heb je vragen over de werking van onze edelstenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons

 

 

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel