-44%

Herbal Candle - Take a Deep Breath - Groene Aventurijn

Artikel 6 van 11
€ 12,50 € 6,95 (inclusief btw)

Haal diep adem is een geurkaars, gemaakt met de bedoeling om je te helpen op adem te komen. Adem de verkwikkende geuren van limoen, grapefruit en engelwortel in en voel je adem en de nieuwe energie neerdalen. Deze handgemaakte veganistische en dierproefvrije geurkaars bevat een edelsteen die je na het branden bij je kunt dragen. 

Haal diep adem bevat een mix van limoen, grapefruit en engelwortel. Het kristal in deze kaars is een groene aventurijn. Als topping kozen we voor pepermunt, eucalyptus en citroen.

Het blik kan heet worden, zorg dus altijd voor een stabiele en veilige ondergrond bij het branden van de kaars. De kaars heeft ca. 35 branduren. Hand gegoten met soja was. Deze kaars is handgemaakt en kan dus iets afwijken van de getoonde foto's.

Werking edelsteen

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Sterrenbeeld

Stier, tweelingen & maagd

Chakra

Hart chakra (4e)

 

 

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel