-44%

Herbal Candle - Spread Your Wings - Botswana Agaat

Artikel 7 van 11
€ 12,50 € 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Spread Your Wings is een geurkaars, gemaakt met de bedoeling je vrij te voelen, te ontspannen en je nieuwe inzichten te laten opdoen. Deze handgemaakte veganistische en dierproefvrije geurkaars bevat een edelsteen die je na het branden bij je kunt dragen.

Spread Your Wings bevat een mix van bergbonenkruid, lavendel, sandelhout en benzoë. Het kristal in deze kaars is een Botswana-agaat. Als topping kozen we voor sandelhout, citroengras en lavendel.

Het blik kan heet worden, zorg dus altijd voor een stabiele en veilige ondergrond bij het branden van de kaars. De kaars heeft ca. 35 branduren. Hand gegoten met soja was. Deze kaars is handgemaakt en kan dus iets afwijken van de getoonde foto's. 

Werking edelsteen

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Naast de algemene eigenschappen van agaat werkt Botswana agaat beschermend en troostend. Het ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Het helpt angst en obsessieve gedachten loslaten. Het is een heel geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die belast worden door stress, angst en spanningen. Het helpt je het grotere geheel zien, maakt daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten. Fysiek werkt Botswana agaat ontgiftend en heeft een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken.

Sterrenbeeld

Schorpioen en Vissen.

Chakra

Basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en hart chakra (4e).

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel