-44%

Herbal Candle - Let Yourself Bloom - Jade

Artikel 8 van 11
€ 12,50 € 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Let Yourself Bloom is een geurkaars, gemaakt met de bedoeling na te denken over de schoonheid van de natuur en alle fascinerende en ontluikende bloemen, maar ook over je eigen schoonheid en je persoonlijke groeiproces. De kaars ruikt naar een kleurrijk veld vol bloemen, zoals korenbloem, lavendel en rozen. Als extra dimensie hebben we het een paars tintje gegeven, met een florale topping. Deze handgemaakte veganistische en dierproefvrije geurkaars bevat een edelsteen die je na het branden bij je kunt dragen.

Let Yourself Bloom bevat een mix van sinaasappel, lavendel, citroengras, petitgrain, bergamot, vanille, roos en palmrosa. Het kristal in deze kaars is een jade. Als topping kozen we voor goudsbloem, korenbloem, lavendel, roos

Het blik kan heet worden, zorg dus altijd voor een stabiele en veilige ondergrond bij het branden van de kaars. De kaars heeft ca. 35 branduren. Hand gegoten met soja was. Deze kaars is handgemaakt en kan dus iets afwijken van de getoonde foto's.

Werking edelsteen

Reiniging, bescherming en voorspoed.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Sterrenbeeld

Weegschaal

Chakra

Hartchakra (4e)

© 2021 - 2024 Gifts by Baab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel